Så er kødben og håndklæde klar til forsendelse til dejlige Kiwi

Disse kødben har jeg syet i dejlig blødt stof, jeg har lagt en rasle box indeni, så der er lyd på når din hvalp leger med det. Rigtig skønt legetøj til hvalpen🙂. Hvis det med tiden trænger til det, kan det vaskes ved 30 max 40 grader og tørretumbles.

De skønne fotomodeller her på siden har fået deres egne lege kødben og der er vist ingen tvivl om, at de elsker dem🙂. Mille og Luna har haft deres kødben i nu snart 5 år, så man må da sige de holder godt.

Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, det kan måske hænde, at der vil være enkelte hunde der er "dygtige" til at bide ting i stykker - så af den grund kan jeg desværre ikke give garanti for evt bid huller 🤩. Til gengæld lover jeg, at mine kødben er meget grundigt syet og så er de syet med kærlighed 😘.

Jeg kan også tilbyde håndklæder med navn og pote på - dejlige til at tørre poter med, efter en regn- eller snevejrs dag. De måler 50x30 cm.Man kan selvfølgelig vælge ml en masse farver til kødbenet og også flere forskellige håndklæde farver - desuden kan der vælges hvilken skrifttype navnet skal broderes i, ligesom jeg også har rigtig mange tråd farver at vælge imellem 🙂